torstai 27. syyskuuta 2012

Turistiajelua ja palaneen käryä

Iltaa! Onpas ollut vivahteikas ja monivaiheinen päivä :) Nenä vuotaa edelleen ja yskä valvottaa öisin mutta tekemistä riittää silti!

Keskiviikkoisin meillä tuolla opistolla on vain 1 kokonainen tunti oppiainetta nimeltä.. noniin, mitäköhän se sitten on. Se koostuu lähinnä opettajan kertomuksista opiskelusta ja sen keinoista ja tärkeydestä. Ja kaikesta siltä väliltä. Meille se on nimeltään "leenamarjaa".
Saadaanpahan hyvä lounas ja kahvit pullineen aina keskiviikkoisinkin :)

Anyway! Koulun jälkeen lähdettiin porukalla opistolta Imatralle, halusivat muutkin nähdä Imatraa kun Lappeenranta oli kuulemma jo nähty!



Käytiin tietysti ihastelemassa koskea, sehän se kauneinta täällä on :) Nyt kun se virtaa kokoajan sen voi nähdä joka päivä. Oli ihan hauskaa kun oli itellekkin uutta nähdä virtaus tästä suunnasta.

Nää kuvat menee vähän tyhmästi täällä kun en saanut niitä asettumaan! Mutta tosiaan kuvat kertoo.



Käytiin myös Imatran valtiohotellissa, en oo koskaan käyny siellä sisällä oli aika hieno kokemus. Itse hotellihan on jo ihan mahtava mutta ne päästi meidät vieraileen tornihuoneen sviiteissä! Oli ihan mielettömät :) Hotelli vierailusta huonoja kuvia hoho.


Käytiin kahvilla Cafe Pregossa ja sitte käytiin vähän shoppailemassa,paikallisessa Virkkukoukkusessa ja suklaakaupassa (en sano suklaapuodissa, girls u know why) :) Virkkukoukkunen oli ihan mieletön, siellä on kaikkea mahdollista eri kuoseilla ja aivan mielettömiä värejä kaikkialla. Ihana piristysruiske masentavaan syksyyn ♥ 

Syötiin ulkona tyttöjen kanssa, Ravintola Martinassa. En oo koskaan käynyt, V (ei kuulemma saa käyttää oikeaa nimeä lol) on aina raahannut mut Rossoon, mikä on kiva tottakai mutta muitakin ois näköjään ollut! Martina oli ihana, hyvää italialaista ruokaa omnom ♥


Tein eilen kotona hyvää possuwokkia, marinoin possunkin itse ja kaikkea. Oli hyvää! Laitoin V:lle tänään viestin "Syön ulkona. Lämmitä kaapista ruokaa" 
Ei syönyt kun ruoassa oli kuulemma liikaa papuja. Söi mikropitsan. Just.

 Vasemmalla ostoksia Virkkukoukkusesta! Kaksi maailman söpöintä tiskirättiä :)) ja superhyviä chili-salmiakki karkkeja! oioi.
http://www.virkkukoukkunen.net/


Ajeltiin sitten kylpylöillä ja ympäri Imatran keskustoja (niitähän on täällä kolme) ! Oli hauska mutta hyvin ramaiseva päivä :)

Käytiin illalla Villen kanssa vielä ajelemassa kaupassa, ostin vähän eväitä mun opiskelu urakkaani varten täksi yöksi, sillä sitä mulla tänään vielä riittää! Pitää käydä läpi vähän 
Euroopan synty historiaa keskiajalta 
:) No panic.

Nojoo kun saavuttiin sitten kotiin niin ensimmäinen kommentti mun suusta kun avattiin ovi oli: "Mikä täällä haisee apua!" 
Kotimme oli tulessa! No ei onneksi mutta siellä haisi palanut muovi ja kevyt savu oli täyttänyt asunnon!
Tarkastettiin kaikki paikat, liedet & keittiökoneet oli kiinni, hiuslaiteet ei ollut seinässä ja missään ei ollut mikään pielessä. Avattiin nopeasti ikkunat ja parvekkeen ovi, ja savu alkoi pikkuhiljaa hälvetä. 
V jutteli naapurin kanssa parvekkeiden kautta ja naapurinkin kämppä kuulemma kärysi muovista. Me epäillään,  että meidän yläkerran naapuri vanha ukko, on käräyttänyt jotain ja se tulee meille vessan ilmastointi kanavan kautta (siellä nimittäin käryää eniten) Nojoo, tarkkailemme tilannetta!


Nyt aherruksen pariin! Onneksi on kuppi teetä ihanasta uudesta syntymäpäivä mukista ja ihania luksus-suklaita joita ostin Imatran uudesta suklaakaupasta :)

Adios, sii juu leitter!













2 kommenttia:

  1. Hei kun tuun sinne, haluan käydä tuolla Virkkukoukkusessa, Pöllörätti<3

    VastaaPoista
  2. Joo käydään! :D siel on vauvanvaatteitakin :))

    VastaaPoista