lauantai 29. syyskuuta 2012

Perjantai päivitys

Heips! Viikonloppuhan se nyt alkoi, vaikkakin mä oonkin aina kotona näin perjantaisin :) 
Eilen päästin vihdoin eteenpäin meidän kulttuurihistorian opinnoissa, ilmottauduin Turun avoimeen ja oon nyt virallisesti kahden yliopiston listoilla! Jyväskylä (Historia) ja Turku (Kulttuurihistoria)! Yrityksenä on siis suorittaa perusopinnot molemmista eli 25 opintopistettä. Paljon hommaa on kyllä molemmissa, pääaineena niin sanotusti kyllä nyt tuo kulttuurihistoria. Se on kuitenkin lähempänä sitä omaa :)

Mulla oli suuria suunnitelmia tälle päivälle:
Herään aikasin, siivoan, suunnittelen illan ruoan, kirjotan esseen ja luen tenttiin. Ja kaikki piti tehdä ennen kun V tulee töistä puoli 4!
Oikeasti, tuttuun tapaani, heräsin kello yksi ja hengasin ja söin aamupalaa ja tunti ennen kun V saapui kotiin alotin siivoamisen. 

Sitten suunnittelin vähän mitä syödään tänään :) On yllättävän vaikea keksiä ruokalajeja! Olisin halunnut syödä kalaa, mutten keksinyt mitään mitä osaisin tehdä. Plää. 

 



Mutta koska oli nälkä ja kello kävi, päätin päästää itseni aika helpolla + tein V:n herkkuruokaa: Ananas-kinkku-aurajuusto pitsaa!
Sitten tehtiin siihen salaattia + patonkia :)




 


Laitoin kaiken valmiiksi ja Bella Notten soimaan ja kutsuin V:n syömään.
Benvenuti alla cucina italiana di Iina! :)





Syötiin siis hyvin ja vyöryttiin ruoan jälkeen sohvalle katsomaan elokuvaa, käytiin Makuunissa vuokraamassa Sotahevonen. Olin ensin vähän kankea elokuvan suhteen, ja olisin ehkä halunnut jotain kauniimpaa ja romanttisempaa elokuvaa mutta onneksi otettiin tämä!


Vaikka V nukahti taas (kuten joka ikinen kerta) ennen leffan puoltaväliä, ei se haitannut! Katselin yksin loppuun ja oli kyllä niin hyvä ja ihana elokuva. Suosittelen ♥



Nyt istun sohvalla ja V kuorsaa tuossa vieressä, katselen Jim D: Rikosta sivusilmällä.
Netti ei äsken toiminut, se katkeilee välillä ja jouduin herättään V:n auttamaan mua. Itse herättämisessäkin menee se 15 minuuttia kun herra kuorsari puhelee unissaan ja en oo ikinä ihan varma onko se vielä hereillä. Hoho. 



Mitäs muuta vielä! Ainiin! Muovinkäräyttelijä löytyi. Seinänaapuri oli jututtanut hänen alapuolella asuvaa venäläistä mummoa, joka oli huonolla suomella selittänyt kokkailleensa jotain huonolla menestyksellä... Enpäs sano tähän muutakun, että niinpä niin. Meillä haisee vieläkin vessassa muovinkäry. Hyi.

Eipä tänne kuulu muuta uutta, yskä hallitsee edelleen elämääni (öisin varsinkin :( ) ja tiistaina matkaankin sitten kotia kohti :) Ja huomenna mennään käymään Espoossa! 

Kirjottelen taas ja näkyillään :)







2 kommenttia:

  1. Virkkukoukkusessa ja suklaakaupassa (en sano suklaapuodissa, girls u know why) :) <--- edellisestä postauksesta, repesin :DDD mutta hyvin teidän arki lähtenyt ilmeisesti käyntiin, hyvä homma :)

    t. mr. X ;)

    VastaaPoista
  2. :DD tuo mieleen jotain muuta kuin herkullisen suklaakaupan...
    onhan meillä juu :) herra X... :D

    VastaaPoista