tiistai 2. lokakuuta 2012

Tsukutsukussa

Kohti Parkanoa matkamme käy! Tai siis minun matkani, istun nyt junassa kohti kotia, matkaseuranani muumikeksejä ja tenttikirjoja. Ja tietysti tietokone, jonka seurasta nautin tällakin hetkellä.
Kiva mennä kotiin, mutta ikävä tulee kun kultaiseni jäi raskaan raadannan pariin Imatralle :( Nähdään viikonloppuna!

Viikonloppu meni keveästi kotosalla :) Piti tosiaan lähteä käymään siellä Espoossa, mutta yskäni, joka herättää jopa yläkerran huonokuuloisen naapurin, takia emme lähteneetkään.

Sen sijaan V vei mut Savonlinnaan! Tosin lähdettiin sen verran myöhään, että kaikki paikat oli kiinni... Mistä lähtien vaatekaupatkin menee lauantaisin jo neljältä kiinni??
Mutta nähtiin kaikkea kaunista ja käytiin vähän syömässä. Pääsin mä shoppaileenkin, Sokokselle! Mukaan tarttu nätti tyyny ja suihkusaippua/kylpyvaahto. V voitti pelikoneesta n.80 euroa. Kai se joskus kannattaa näköjään.. :D

Sellainen Savonlinnan reissu :)

Tällä viikolla siis suunnitelmana käydä hammaslääkärissä kahdesti ja silmänpohjakuvauksissa, viettää aikaa äitylin kanssa, valmistautua tenttiin ja hengailla kotosalla! 

Tentti 9.10, 3 kirjaa, 6 luentoa verkossa! Nyt voisin siis käydä raflavaunussa ja tulla lukemaan yhtä muinaisopuksistani :)) 

Heippa. 

1 kommentti:

  1. Hihiii tulipa tuttu kuva (olavinlinna) :)
    jos lukuintoa riittää niin laitappa mulle s-postia nkutvonen@gmail.com.. saat kutsun blogiini :)

    VastaaPoista